Hevítőrudak

Ccobato | FoOzZ | Unicco

Ccobato

Dohány- és nikotinmentes hevítőrudak

A Ccobato hevítőrudak alapvető összetevője a zöldtea, valamint az Oolong tea. Ezek adják a rudacskák alapízét. A menta hűsítő, friss, míg a növényi glicerin egy kellemes édes ízérzést kölcsönöz. A természetes aromáknak köszönhetően a herbal stickek változatos ízvilágot biztosítanak.
Kiszerelés: 20 db / doboz
Ár: 1 190 Ft

Ccobato - csokoládé

Próbálja ki a Ccobato csokoládés nikotinmentes herbal stickjeit! Finoman édes, akár egy szelet tejcsokoládé.

Nikotinmentes és dohánymentes, ráadásul mentolt sem tartalmaz. Az ízét pattintással hozhatja elő. Fő alapanyaga zöldtea és oolong tea.

Ccobato - mentol

Hűsítően friss, jeges menta aromával. Limitált kiadás, a japán piacra szánt ízesítéssel. Fő alapanyaga zöldtea és oolong tea, melyet a menta hűsítő aromája egészít ki.

Mézédes sárgadinnye, enyhén mentolos utóízzel. Ha szereted a sárgadinnyés rágógumit, akkor ez biztosan a kedvenced lesz.

Ccobato - kávé

A reggeli kávé elmaradhatatlan kísérője lehet a Ccobato kávé ízesítésű hevítőrúdja! Mentol nélküli, nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúd. A kávé íz a kis aromabogyóban van, ami annak elpattintásakor szabadul fel.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.

Ccobato - citrom

A Ccobato citromízesítésű, dohánymentes és nikotinmentes hevítőrúdja igazi felfrissülést hoz. Próbálja ki a rengeteg mentollal gazdagított herbal stickeket!

Fő alapanyaga zöldtea, az oolong tea és a menta. A citrom íz a kis aromabogyóban van, ami annak elpattintásakor szabadul fel. 

FoOzZ

Dohánymentes és nikotinos hevítőrudak

A FoOzZ herbal stickek 1% nikotint tartalmaznak. Alapvető összetevője a zöldtea, valamint az Oolong tea. Ezek adják a rudacskák alapízét. A menta hűsítő, friss, míg a növényi glicerin egy kellemes édes ízérzést kölcsönöz. A természetes aromáknak köszönhetően a hevítőrudacskák változatos ízvilágot biztosítanak.
Kiszerelés: 20 db / doboz
Ár: 1 190 Ft

FoOzZ - eper-pezsgő 

Egy hevítőrúd édesszájúaknak, amelyben a mennyei eper íze fonódik össze a pezsgő kifinomult aromáival. Az eper és a pezsgő elegyét a hevítőrúd végében található aromakapszula elpattintásával lehet felszabadítani.

FoOzZ - calvados

Ha az újdonságok híve, próbálja ki a FoOzZ nikotinos hevítőrúd calvadossal ízesített élményét! A calvados brandy főként az alma és a körte ízvariánst tartalmazza, de gyakran kajszibarack, fűszerek, édes péksütemények és virágok jegyei is megtalálhatók benne. Az alkoholos ital aromájának felszabadításához csak pattintsa el az ízbogyót, hogy megízlelhesse a calvados édeskés eszenciáját!

FoOzZ - Whiskey-Cola

A kifinomult whiskey ízjellege és a kóla édes elegye egy hevítőrúd formájában teljesedik ki, így imponálva az alkoholos ital kedvelőinek. Kóstoljon bele a klasszikus whiskey-kóla ízébe: az édes kóla finom és kiegyensúlyozott zamata, valamint a whisky vanília és füstös karamell jegyeit ötvözi.

Alapja tea, mely 1% nikotinsót tartalmaz, ezzel megalkotva a tökéletes csökkentett nikotintartalmú hevítőrudat. A tea kiegészül a whiskey-kóla utánozhatatlan aromájával, amely az aromakapszula elpattintásával szabadul fel.

FoOzZ - őszibarack

Ízlelje meg az igazán édes őszibarackos hevítőrudacskákat, amelyek egy kevés mentollal kombinálva lesznek igazán különlegesek!
Intenzív aroma, enyhébb torokhatással. Az őszibarack ízét a kis aromakapszula tartalmazza, ami annak elpattintásakor szabadul fel.

Unicco

Dohánymentes és nikotinos hevítőrudak

Az Unicco herbal stickek 4% nikotint tartalmaznak. Alapvető összetevője a zöldtea, valamint az Oolong tea. Ezek adják a rudacskák alapízét. A menta hűsítő, friss, míg a növényi glicerin egy kellemes édes ízérzést kölcsönöz. A természetes aromáknak köszönhetően a hevítőrudacskák változatos ízvilágot biztosítanak.
Kiszerelés: 20 db / doboz
Ár: 1 190 Ft

Unicco - narancs 

Ízlelje meg az Unicco narancsos dohánymentes hevítőrudacskáit! Az édes narancsos ízvilág rendkívül intenzíven hat az aromakapszula elpattintásakor.

Intenzív aroma, közepesen erős torokhatással. Fő alapanyaga a zöldtea.

Összetevők: tea, glicerin, víz, közönséges fügekivonat, aroma, 4% nikotinsó 

Hűsítően friss, jeges aromáját a benne lévő mentának és a hozzáadott természetes borsmenta kivonatnak köszönheti.

Az őszibarack légiesen könnyed édeskés íze a menta friss, hűs aromájával finomra hangolva. Az őszibarack ízét az elpattintható aromakapszula tartalmazza, amelyet akár az elején, akár közben is elpattinthat.