Bemutatkozunk

Bocsi-Horváth Mónika

Tulajdonos

Bocsi-Horváth Mónika vagyok, a budaörsi Levendula Ajándékbolt tulajdonosa. Gyerekkorom óta Budaörsön élek, és nagy álmom volt egy saját üzlet létrehozása, ami idén szerencsére valóra vált.

A levendula varázsát két évvel ezelőtt tapasztaltam meg. Egy levendula fesztivál alkalmával látogattam el a balatoni félszigetre, ahol egyszerűen magával ragadott a tihanyi életérzés. Mondhatnám, hogy "szerelem volt első látásra". Ezt követően sokat utaztam Balatonra, valamint egyre többet jártam Tihanyban is. A félsziget macskakövein bolyongva született meg bennem az ötlet, hogy egy levendulához kötődő ajándékbolt hiánypótló lenne Budapesttől nem messze.

Az üzlet megnyitásával célom volt egy olyan üde színfolt létrehozása Budaörs életében, ahová az emberek szívesen betérnek vásárolni, vagy akár csak nézelődni. Remélem, ezt sikerült elérnem! 


Ledényi Lili

Marketing, értékesítés

Ledényi Lili vagyok, a Levendulás Lányok egyike. Jelenleg egyetemen tanulok, emellett pedig próbálom megtapasztalni a munka világát is.

Az üzletben velem ritkábban találkozhatnak, viszont a telefonok, számítógépek, tabletek képernyőin keresztül elég gyakran. Facebook-oldalunk többnyire az én kezem munkája. Egy-egy poszt létrehozásában azt élvezem a legjobban, hogy "kutatómunkám" során egyre több mindent tudhatok meg a levenduláról. Tudták, hogy a levendulát a római kortól kezdve a közfürdők illatosítására használták (lavere = mosni)?

Hiszik vagy sem, a fent említett gyógyító hatású növénnyel csak 2021-ben ismerkedtem meg komolyabban. A levendula fesztiválnak köszönhetően megtapasztalhattam azt a csodát, amelyet a Tihanyi-félsziget nyújt. Ez az életérzés engem is rabul ejtett.

A levendula (és persze Móni) jóvoltából egy szuper csapat részese lehetek, amit innen is köszönök!

Néhány közös pillanat

Levendulaszüret, Tihany

2021. június 19-20.

Csapatépítés, Tihany

2022. április 24.

Lavender Tihany Látványműhely látogatás, Tihany

2021. szeptember 4.

Budai Palacsinta Piknik, Budapest

2022. május 6-8

Csapatépítés, Balatonfüred

2021. szeptember 24-25.

Csapatépítés, Zalakaros

2022. április 22-23.